Kantoren

...

Kantoren

Een eigen kantoor om je business te laten groeien vraagt om flexibiliteit. Zoek je een kleine ruimte van twintig m2 of juist een groot kantoor van meer dan honderd m2? DS51 biedt jou en je team een kantoorruimte die past bij je wensen. Je kan de ruimte inrichten naar smaak en de identiteit geven die bij je bedrijf past. Bovendien zijn de ruimtes te boeken met flexibele contracten.

Meetingroom Daalsesingel51

Meetingroom Daalsesingel51

Services

Een groot aanbod van services staan gereed voor de gebruikers van DS51 zoals een huismeester, barista, business-class-printers en diverse belruimtes.

Meeting room Daalsesingel51

Flexibele contracten

Een eigen kantoor om je business te laten groeien vraagt om flexibiliteit, daarom bieden wij flexibele contracten voor de korte en lange termijn. 

Meetingroom Daalsesingel51

Sociaal

Sociale interactie is het centrale thema. DS51 is de perfecte plek om mensen te ontmoeten, samen te werken en inspirerende events bij te wonen.

Kantoorruimtes

  • 24/7 toegankelijk en beveiligd.

  • Toegang tot de coworking ruimtes en het dakterras

  • Flexibele contracten

  • Eenvoudig meeting ruimtes te reserveren via de interne portal

...

Full-service kantoren voor één bedrag per maand. Kies voor een volledig ingerichte kantoorruimte of een ongemeubileerd ruimte en kies de inrichting die bij je bedrijg past. Voor beschikbaarheid van onze kantoren, alle mogelijkheden en een op maat gemaakt offerte neem contact met ons op voor een rondleiding.

...